Elements wandplank - Raw Materials

34,95

Excl. BTW: €28,88

Excl. BTW:
€28,88
Model:
Elements wall shelf
Levertijd:
1 tot 2 maanden
Merk:
Raw Materials

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Teakhouten wandplank uit onze Elements collectie. De plank heeft een opstaande rand, waardoor je er eenvoudig fotolijsten op kunt plaatsen. Hang hem aan de muur in je woonkamer, slaapkamer of keuken en style hem met je favoriete accessoires, kleine plantjes of foto's. Ook verkrijgbaar in onze andere collecties: Factory, Vintage Mango en de Industrial collectie.

Afmeting 75x8x8 cm

Elements collectie:
Het hout voor deze collectie is afkomstig van 100 tot 150 jaar oude houten balken die werden gebruikt voor dakondersteuning in oude Haveli's. Haveli's zijn traditionele stenen en houten huizen in India die werden gebouwd voor kooplieden en de hogere klasse.

De balken worden vervolgens tot planken gezaagd. Na het verlijmen worden ze gezandstraald zodat de natuurlijke nerf uit het teakhout naar boven komt. Lange planken worden gebruikt voor tafels en restanten voor de productie van kleinere items.
De producten uit deze collectie blijven onafgewerkt en krijgen in de loop der jaren een natuurlijk patina. Je kunt het product volgens je wensen beitsen of lakken.

Ieder product is uniek, omdat elk product is gemaakt van gerecycled materiaal zullen geen twee items er precies hetzelfde uitzien! Elk item in deze collectie heeft een FSC-gerecycled label.

FSC Recycled keurmerk – Duurzaamheid garantie:
Dit product is gemaakt van 100% recycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

Materialen:
FSC-gerecycled hout.

Onderhoud:
Er is geen echt onderhoud nodig. Als het blijft zoals het is, krijgt het artikel een natuurlijk patina, anders kun je elk type was, teakolie of lak gebruiken ter bescherming. Probeer dit eerst op een niet zichtbare plek want het hout wordt donkerder en dit is wellicht minder naar wens.

Let op:
* Deze wandplank wordt geleverd zonder plastic pluggen en grote schroeven om aan de muur te bevestigen, om extra verspilling te voorkomen.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder