Scarpwood Kinderstoel - Raw Materials

67,50

Excl. BTW: €55,79

Excl. BTW:
€55,79
Model:
Scrapwood children chair
Levertijd:
2 tot 3 weken
Merk:
Raw Materials

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Deze kinderstoel van Raw Materials is gemaakt van gerecycled hout. Op zoek naar een vrolijke en stoere kinderstoel? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Afmeting 30x30x57cm

Scrapwood collectie:
Het Scrapwood hout is afkomstig van gesloopte huizen uit Zuidwest India. Wij geven het een tweede leven door het te gebruiken in onze Scrapwood collectie en streven ernaar om het gerecyclede, oude hout, in haar originele staat te verwerken. Dit betekent dat het hout zijn originele kleur behoudt. Elk stuk van deze collectie is hierdoor uniek te noemen.
 
FSC Recycled keurmerk – Duurzaamheid garantie
Dit product is gemaakt van 100% recycled hout van onze partner uit India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.
 
Onderhoud:
  -Af en toe afnemen met een licht vochtige of droge stofdoek zonder zware stiksels, om krassen te voorkomen.
 -Vermijd alle schoonmaakgereedschap met een ruw oppervlak.
 -Vermijd polijst- of reinigingsmiddelen die siliconen bevatten, dit omdat deze na verloop van tijd natuurlijk hout kunnen laten uitdrogen.
 -Gebruik geen schoonmaakmiddelen of schoonmaakproducten die ammoniak bevatten.
 -Wrijf wax in het hout voor een mooie glans en een natuurlijke beschermende laag. Dit voorkomt ook dat het hout uitdroogt.
 -Minerale (hout-)olie kan met een doek worden aangebracht. Dit zal in de loop van de tijd een beschermend oppervlak produceren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder